In 2009 had ik een grote verbouwingsklus te klaren waar ik best wel tegenop zag.
De twee onderste verdiepingen (van een pand uit 1893) moesten volledig gerenoveerd worden, het grote breek- en vervangwerk waar niets meer op dezelfde plek zou blijven staan.
Klein detail, ik zou gewoon in het huis blijven wonen tijdens de verbouwing en was overdag, gezien mijn werk, niet of nauwelijks aanwezig/beschikbaar.
Welke aannemer zou ik mijn huis (en inboedel) durven toevertrouwen en zou mijn wensen kunnen waarmaken???
Op aanraden van een goede buurman heb ik contact gezocht met Richard Mooijman van Veste Bouw. En ik had geen betere keus kunnen maken!

Samen met een team van zeer vakkundige professionals heeft Richard die ingrijpende verbouwing uitstekend begeleid en uitgevoerd. Binnen het tijdstraject wat er over afgesproken was.
In nauw overleg, hoofdzakelijk via briefjes op de trap, email, sms berichten en telefoontjes hebben we samen tal van beslissingen genomen. Ik wist niet dat er zoveel te beslissen zou zijn tijdens zo’n verbouwing!
Dankzij de jarenlange ervaring en expertise heeft Richard mij goed kunnen adviseren, en ook hele slimme oplossingen bedacht. Waarbij er ook genoeg ruimte was voor mijn soms iets eigenwijze zienswijze.. J
Richard is ook van de goede afwerking, van de kers op de taart. Wat in het zicht is, moet er netjes afgewerkt uitzien. Hoe fijn is dat! Dat doen niet veel mannen hem na J
Elke dag dat ik thuis ben, geniet ik van het eindresultaat, het overtreft zelfs mijn verwachtingen.

Vanaf deze verbouwing is Richard mijn HUISarts; hij kent elke steen, elke leiding en elektriciteitsdraad; En dat is heel handig als er weer een fijne kwaal als een lekkage zich voordoet, of als de verwarming het niet doet.
Of als ik toch een extra spotje of stopcontact zou willen hebben. Een berichtje aan Richard is voldoende en een paar uur later staat er iemand van zijn team paraat. Heel vertrouwd (en met eigen sleutel, ook handig als je overdag niet thuis bent).

Richard behandelt jouw huis alsof het zijn eigen huis is. Met zorg en aandacht!
Ik raad Richard en zijn mannen van harte aan. Je weet gewoon dat het goed komt!

Bij Veste Bouw is je huis in goede handen.

Liesbeth, Hugo de Grootstraat, Den Haag